I uge 11 og 12 blev der afholdt et Break the Rules-forløb i kantinerne i Kallemosen og i rådhusene i Aabenraa og Tinglev i Aabenraa Kommune.

Resultatet var overvældende: 414 postkort med omkring 450 forbedringsforslag om, hvad der skal til for, at den enkelte medarbejder vil bruge kantinerne mere.

Forbedringsforslagene går i mange retninger: Ikke overraskende er der en del, som udfordrer priserne, mens der er andre, som ønsker mere fleksibilitet i åbningstider og mulighed for at hente mad på andre tidspunkter. Der er også forslag om mere grønt, mens andre igen har forslag om håndtering af madspild og forslag til nye produkter, der vil øge sandsynligheden for, at de efterlader madpakken derhjemme. Med så mange forslag har det været en større opgave end normalt for den gruppe ledere og medarbejdere, som kategoriserer forbedringsforslagene. Arbejdet er fortsat i gang, og der anvendes digitale redskaber til at skabe et overblik over forslag, som efterfølgende kan kommunikeres ud til de mange, der har valgt at bidrage til BTR-forløbet.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x