I uge 11 og 12 er der mulighed for at aflevere forbedringsforslag i kantinerne ved Jobcenteret i Kallemosen i Aabenraa, på Tinglev Rådhus og på rådhuset i Aabenraa. Det er første gang, der laves Break the Rules-forløb i enheden Mad & Måltider i Aabenraa Kommune, som kantinerne er en del af.

Målet er få forbedringsforslag, der skal hjælpe med at få flere medarbejdere til oftere at købe mad eller drikkevarer i kantinen. Kantinernes omsætning har de seneste år været faldende – noget skyldes formentlig ændrede vaner som følge af COVID-19-pandemien, men andet skyldes muligvis ændrede behov til, hvad en kantine skal tilbyde? Det er der behov for at finde ud af, hvis udviklingen skal vendes, og derfor er forhåbningen, at mange medarbejdere har lyst til at bidrage med idéer til, hvordan kantinerne skal udvikles.

Efter Break the Rules-forløbet uge 12 samles en gruppe bestående af medarbejdere fra kantinerne og ledere fra Mad & Måltider for at kategorisere forslagene. Der er store forventninger til, at der vil være mange lavthængende frugter blandt forbedringsforslagene, men det kan også være, at der vil være forslag, der betyder, at nogle af traditionerne i kantinerne skal ændres. Kantinerne skal gerne blive ved med at være både et omdrejningspunkt for kollegiale fællesskaber og være et tillokkende alternativ til madpakken hjemmefra. Det bliver spændende at se, hvordan et Break the Rules-forløb kan bidrage hertil!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x