Mandag den 25. september startede der endnu en omgang Break The Rules i Træning & Forebyggelse (TOF) i Aabenraa Kommune. Det er tredje år i træk, at centret inviterer brugere, pårørende, medarbejdere og ledere til at komme med forbedringsforslag på postkort, der kan afleveres i centrets træningssteder i Bov, Rødekro og Aabenraa.

Fokus i år er særligt på at inddrage brugere og pårørende. Derfor er der som noget nyt i 2023-forløbet mulighed for at komme med forbedringsforslag i fire uger. Henover uge 39, 40, 41 og 42 opfordres medarbejderne i TOF til at informere og vejlede/støtte borgerne, så flest muligt får mulighed for at bidrage med forbedringsforslag. I kommunikationen til medarbejderne er der særligt lagt vægt på, at borgerne skal føle sig trygge ved at give deres input, og at det f.eks. er valgfrit om man vil angive telefonnummer eller mailadresse på postkortene. Det skal dog samtidig fremhæves, at fordelen ved at gøre det er, at BTR-gruppen i TOF, så har mulighed for at give borgerne direkte besked, når deres forbedringsforslag er blevet behandlet.

I 2022 kom der 44 forbedringsforslag ud af BTR-forløbet, som der siden er blevet arbejdet med både i centrets BTR-gruppe og lokal-MED.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x